Новини форуму
  • Просто так! (28)
  • Запитання до Адміністратора (59)
  • Геодезичний квест (5)
  • Геодезія 2-й курс (577)

  • Новини бібліотеки
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Картографічне моделювання. Лабораторна робота №11. (0)
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Вивчення та застосування гнучких класифікаторів. Лабораторна робота №9. (0)
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Аналіз основних компонент. Неконтрольована класифікація. Лабораторна робота №8. (0)

    Рейтинг сайтів
    [12.01.2013][Персональні сторінки]
    Геоінформаційне забезпечення зонінгу міста Рівне (0)
    [03.02.2011][Новини]
    Українська правда (0)
    [22.12.2011][Про геоінформатику]
    Організація ведення земельного кадастру з використанням матеріалів аерофотознімання (0)

    Теги сайту

    Навчально-інформаційний портал
    Олега Лагоднюка 

    Національний університет водного господарства та природокористування

    ПУБГ - Сторінка 3 - Можливо не зовсім те, що Ви очікуєте, але як запитали ...

    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    Модератор форуму: klieric, Benedukt  
    ПУБГ
    XRaySpiRtДата: Вівторок, 05.05.2009, 17:58 | Повідомлення # 41
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (fizorg)
    XRaySpiRt, нуб ти, тому що до цих пір ти неміг зрозуміти що з mdb екзешніка ніколи незробиш...

    Зробити exe можна. Можливо все. Я просто не праграммер, і не знаю як це реалізувати.

    Quote (fizorg)
    а код я написав як і мене просив NaMEleSs
    Він тебе не те просив


     
    gif_____Дата: Понеділок, 11.05.2009, 15:56 | Повідомлення # 42
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 15
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Проблема з встановленням ArcGis 9.2/9.3 :
    під час встановлення зявляється наступна помилка: "Error 1335. The cabinet file ´Setup1.cab´required or this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this package." Після чого програма відмовляється продовжувати встановлення =((
    Пробував 4 різних пакети (які на інших компютерах встановлюються без проблем) - у всіх випадках одне й теж саме.
     
    Takadatsu_HondaДата: П`ятниця, 15.05.2009, 10:36 | Повідомлення # 43
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Краще скажіть як здати псевдоЗалік у декана Петра Гервазійовича?
    Враховуючи таку кількість ТАКОГО cranky матералу вельми цікавого dry


    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    lagaoДата: Неділя, 17.05.2009, 15:18 | Повідомлення # 44
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Список тем, які виносяться на 2-й модуль:
    1. КОНЦЕПТУАЛЬНЕ МОДЕЛЮВАННЯ (ХАРАКТЕРИСТИКА ЗВ’ЯЗКІВ ТА МОВА ER – діаграм, Мова інфологічного моделювання (МІМ), Визначення об’єктів та їх відношень. Мова UML діаграм)
    2. Стандарти, формати і моделі даних геоінформаційних систем - в т.ч. самостійне читання :)
    3. РОЗПОДІЛЕНІ БАЗИ ДАНИХ (Основи теорії РБД. Загальна характеристика РБД, Зміст і робота РБД, Система клієнт/сервер)
    4. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ В ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ (Безпека інформації, Правила захисту інформації, Апаратні засоби захисту інформації, Багаторівнева модель безпеки баз даних)

    САМОСТІЙНЕ ЧИТАННЯ (ДЖЕРЕЛО ЗНАХОДИТЬСЯ ТУТ):
    1. ЕТАПИ ПРОЕКТУВАННЯ БАЗ ДАНИХ (ст. 39-42)
    2. Логічна та фізична моделі даних (ст.51-65)

     
    dotzentДата: Вівторок, 19.05.2009, 19:33 | Повідомлення # 45
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 4
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (kap)
    сміюсь з того, шо ти пишеш. задача експерименту - запустити БД на чистій машині. будь-які встановлення чогось, рантайм-бібліотеки не підходять.

    А ти запусти на "чистій машині" свій exe, без runtime!!! Для Microsoft-прог це неможливо.
    А описував я про пакет MDAC, про провайдера доступу до даних в БД на основі ODBC чи OLE DB. Як раніше зазначав, усі вони входять до складу інсталки вінди, тому доставляти непотрібно!!!

    Якщо зможеш - скомпілюй mdb в exe, але тоді тобі варто розуміти, що це вже буде неповноцінна база даних, принаймні у тому плані, що ти не зможеш вносити чи редагувати інфу без втручання в вихідний машинний код.


    разум без скверны чревоубожества
     
    Takadatsu_HondaДата: Вівторок, 19.05.2009, 21:10 | Повідомлення # 46
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Та допоможіть врешті-решт: як зробити у бд Аксес так, щоб використовуючи поле со списком здійснювалась зміна інформації на формі. Тобто після того як вибрав якусь інфу із списку потрібно щоб дані у формі змінювались відповідно до вибраної інформації. П.С. F1 не допомогла censored

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    kapДата: Середа, 20.05.2009, 12:49 | Повідомлення # 47
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (dotzent)
    А ти запусти на "чистій машині" свій exe, без runtime!!! Для Microsoft-прог це неможливо.

    який мій ехе? я нічого про можливість створення ехе не писав.

    Quote (dotzent)
    написати для проги інсталятор, у який включити необхідні компоненти

    Quote (dotzent)
    Як раніше зазначав, усі вони входять до складу інсталки вінди, тому доставляти непотрібно!!!

    то потрібна інсталяція будь-чого чи ні?

     
    JeffДата: П`ятниця, 22.05.2009, 11:54 | Повідомлення # 48
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 3
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Takadatsu_Honda, переходиш в режим конструктора; видаляєш поле, що буде майбутнім полем зі списком; створюш поле зі списком; в діалоговому вікні, що з'явиться "Поиск записи в форме на основезначения, которое содержит поле со списком"; після натиснення "далі" вибираєш потрібне тобі поле. При відкритті форми в макросі режим даних ставиш на "изменение".
     
    Takadatsu_HondaДата: Субота, 23.05.2009, 09:59 | Повідомлення # 49
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Я конешно перепрошую, але як видалити поле зі списком якщо його нема? І ще я скільки разів не пробував "Поиск записи в форме на основезначения, которое содержит поле со списком" - не з’являлося sad

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    JeffДата: Субота, 23.05.2009, 17:28 | Повідомлення # 50
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 3
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Takadatsu_Honda, по-порядку:
    1. видаляєш звичайне поле (те, яке будеш заміняти полем зі списком) (на моєму прикладі: я хочу щоб при виборі назви ел. станції змінювалися інші дані, для цього я видаляю спочатку поле NazvaStancii)

    2. потім на панелі інструментів вибираєш "Поле со списком"

    3. далі все як я описував вище

     
    Takadatsu_HondaДата: Неділя, 24.05.2009, 11:28 | Повідомлення # 51
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Я знаю як це робить але не з’являєтьтя 3 - "Поиск записи в форме..." Можливо тому, що в мене закладки і нформація міститься на трьох закладках?

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    JeffДата: Середа, 27.05.2009, 19:19 | Повідомлення # 52
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 3
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    В нашої групи (ГІСТ-31) завтра, тобто 28,05,2009 екзамен з ПУБГ. Приходити на 9,30.
    ЗІ це так, інформація для роздумів smile
     
    lagaoДата: Середа, 27.05.2009, 21:16 | Повідомлення # 53
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Quote (Jeff)
    ЗІ це так, інформація для роздумів

    Взавтра після іспиту відбудеться консультація з приводу закінчення роботи над курсовою роботю та доведення її до якісного продукту - за який можна отримати хорошу оцінку.
    Захист кусових робіт перенесено на наступний тиждень.
    Сьогодні готуйтесь до іспиту.

    P.S. Хотілося б, нарешті, побачити курсові роботи XRaySpiRt та Vakum ah
    P.P.S. http://lagao.at.ua/forum/9-31-1#619

     
    fizorgДата: Середа, 27.05.2009, 22:12 | Повідомлення # 54
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (lagao)
    P.S. Хотілося б, нарешті, побачити курсові роботи XRaySpiRt та Vakum ah

    biggrin


     
    Takadatsu_HondaДата: Понеділок, 01.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 55
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Велике прохання: хто знає назву програми (+ можливо ссилку) для створення інтерактивної карти з MapInfo/ Дякую

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    lagaoДата: Понеділок, 01.06.2009, 22:13 | Повідомлення # 56
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Quote (Takadatsu_Honda)
    для створення інтерактивної карти з MapInfo

    А на сайті lagao.narod.ru шукав? Може є в закладці "Бібліотека"? badmood
     
    Takadatsu_HondaДата: Середа, 03.06.2009, 18:24 | Повідомлення # 57
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Дякую! Але ще одне: програма потребує переведення карти в "non degree coordinate system" Якщо не вибрати цього - отримується якась " бурда" нічого подібного з картою. А якщо перевести - то форма кати змінюється... surprised

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    lagaoДата: Середа, 03.06.2009, 19:20 | Повідомлення # 58
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Takadatsu_Honda - далі сам! Гортаємо сторінки Інтернету, можна зирнути на сайтик gis-lab.ru і там почитати на форумі.
     
    4everДата: Вівторок, 02.02.2010, 19:13 | Повідомлення # 59
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 12
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Доброго вечора Олег Анатолійович.
    Мене цікавить ваша думка щодо наступної теми кр:
    "Створення довідкової бази даних-замки Рівненщини" help help help


     
    lagaoДата: Вівторок, 02.02.2010, 20:42 | Повідомлення # 60
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Підтримую!
    Quote (4ever)
    "Створення довідкової бази даних-замки Рівненщини"

    Напишіть, будь ласка, завдання, яке ви ставите в роботі та зміст роботи за розділами.
    Необхідно також опрацювати нормативно-законодавчі джерела - інструкції, постанови КМУ, закони ВР - все, що стосується створення та функціонування таких пам'яток архітектури.
    Далі - справа за даними - їх потрібно знайти, опрацювати та систематизувати.
    Бажаю успіху! cool
     
    Пошук: