Новини форуму
  • Просто так! (28)
  • Запитання до Адміністратора (59)
  • Геодезичний квест (5)
  • Геодезія 2-й курс (577)

  • Новини бібліотеки
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Картографічне моделювання. Лабораторна робота №11. (0)
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Вивчення та застосування гнучких класифікаторів. Лабораторна робота №9. (0)
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Аналіз основних компонент. Неконтрольована класифікація. Лабораторна робота №8. (0)

    Рейтинг сайтів
    [12.01.2013][Персональні сторінки]
    Геоінформаційне забезпечення зонінгу міста Рівне (0)
    [03.02.2011][Новини]
    Українська правда (0)
    [22.12.2011][Про геоінформатику]
    Організація ведення земельного кадастру з використанням матеріалів аерофотознімання (0)

    Теги сайту

    Навчально-інформаційний портал
    Олега Лагоднюка 

    Національний університет водного господарства та природокористування

    ПУБГ - Можливо не зовсім те, що Ви очікуєте, але як запитали ...

    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 7
    • 1
    • 2
    • 3
    • 6
    • 7
    • »
    Модератор форуму: klieric, Benedukt  
    ПУБГ
    lagaoДата: Субота, 07.03.2009, 22:43 | Повідомлення # 1
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    На прохання gif_____
    Пишемо про:
    1. Тему курсака
    2. Завдання
    3. Проблеми
    4. Запитання
    5. Досвідом також ділимось
     
    gif_____Дата: Неділя, 08.03.2009, 17:18 | Повідомлення # 2
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 15
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Тема: Створення довідкової бази даних руху пасажирських перевезень з автостанції «Залізничний вокзал» міста Рівного.
    Зміст
    ВСТУП
    РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС СФЕРИ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ, ОРГАНІЗАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ.
    1.1. Нормативно-правова база організації пасажирських перевезень.
    1.2. План-схема маршрутів приміського сполучення
    1.3. Характеристика маршрутів
    1.4. Загальний опис та характеристика роботи по створенню довідкової БД
    Висновки
    РОЗДІЛ 2. СТВОРЕННЯ БД ЗА ДОПОМОГОЮ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕСПЕЧЕННЯ MS ACCESS
    2.1. Схема даних на мові концептуального моделювання
    2.2. Схема даних MS Access
    2.3. Структура форм та макросів бази даних
    2.4. Особливості введення, редагування та формування звітів для користувача
    2.4.1. Встановлення доступу
    2.4.2. Порядок введення
    2.4.3. Порядок редагування
    2.4.4. Формування звітів
    2.5. Прив’язка БД до настільної геоінформаційної системи ArcGIS

    Висновки

    РОЗДІЛ 3. ВКАЗІВКИ ЩОДО ПРАКТИЧНОГО ЗАСТОСУВАННЯ СТВОРЕНОЇ БД

    3.1. Ознайомлення з середовищем БД
    3.2. Пошук необхідної інформації в БД
    3.3. Реєстрація нових даних в БД

    Висновки

    ВИСНОВКИ

    ДОДАТКИ

    СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛАТЕРАТУРИ

    ЗАВДАННЯ
    на розробку курсового проекту
    студентом факультету землеустрою геодезії та геоінформатики
    ______________________________________________________________
    Дисципліна: «Побудова та управління банків геоінформації»
    Тема: «Створення довідкової бази даних руху пасажирських перевезень з автостанції «Залізничний вокзал» міста Рівного»

    Вступ.
    • Описати актуальність та практичність інформаційних БД.
    • Визначити мету і завдання курсового проекту.
    1.Описати сферу пасажирських перевезень м.Рівного
    • Навести нормативно-правові документи по яких здійснюється організація пасажирських перевезень
    • Навести схему маршрутів
    • Охарактеризувати маршрути
    • Описати хід роботи по створенню довідкової БД
    2.Створити довідкову БД за допомогою програмного забезпечення MS Access
    • Описати схеми даних на мові концептуального моделювання та схеми даних MS Access
    • Описати структуру форм та макросів бази даних
    • Описати особливості введення, редагування та формування звітів для користувача

    3.Пояснити практичне використання довідкової БД
    • Описати хід отримання даних з БД
    • Описати метод введення нових даних в БД

    Висновки
    • Вказати що було створено та організовано в даному курсовому проекті
    • Коротко описати довідкову БД та програмне забезпечення MS Access
    • Навести сфери можливого застосування довідкової БД

    Завдання видав: Лагоднюк О. А. ______________
    Завдання отримав: Годованець І. Ф. ______________

    P.S. ви розповідали що у вас є хороший самовчитель по Арк ГІС і Львівський замок в 3D - булоб цікаво подивитись \ почитати

    Повідомлення відредагував gif_____ - Неділя, 08.03.2009, 17:22
     
    lagaoДата: Неділя, 08.03.2009, 22:20 | Повідомлення # 3
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Quote (gif_____)
    ви розповідали що у вас є хороший самовчитель по Арк ГІС

    Самовчитель є - створю сторінку закачки файлів - закину
    Quote (gif_____)
    Львівський замок в 3D

    Я вже підготував - закину з універу, бо великий об'єм tongue
    Щодо
    Quote (gif_____)
    ЗАВДАННЯ на розробку курсового проекту

    то все дуже добре, залишилось зробити, gif_____
     
    friendДата: Неділя, 08.03.2009, 23:06 | Повідомлення # 4
    Чотар
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 52
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    gif_____ МОЛОДЕЦЬ! cool
    Добре стартанув, тепер тільки щоб зробив курсак зі швидкістю пізньої напівпорожньої маршрутки!
     
    DiXДата: П`ятниця, 13.03.2009, 22:04 | Повідомлення # 5
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 34
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Правильно!!!Хай робить швидше, то заодно і мені ще зробить!!! Ги_ги_ги biggrin



    Повідомлення відредагував DiX - П`ятниця, 13.03.2009, 22:05
     
    --CAO--Дата: Четвер, 19.03.2009, 22:36 | Повідомлення # 6
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 11
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Тобі може і не зробить а теорія щось перепаде))))
     
    Takadatsu_HondaДата: Неділя, 22.03.2009, 08:45 | Повідомлення # 7
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Люді помогите, як зробить "плюсікі", при натисканні на які відкривається інфомація (це все у таблицях і знаходяться на початку)
    Прикріплення: 1635664.jpg (1.5 Kb)


    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    StydentДата: Неділя, 22.03.2009, 13:36 | Повідомлення # 8
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 10
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Бандура сам подумай!!! bangin
     
    Takadatsu_HondaДата: Неділя, 22.03.2009, 18:02 | Повідомлення # 9
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Чечуєв чет ти сильно умний butcher

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    lagaoДата: Неділя, 22.03.2009, 21:20 | Повідомлення # 10
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Quote (Stydent)
    Бандура сам подумай!!!

    А для чого "плюсики"?
    Якщо зв'язки побудовано, то оті ++++ є вже автоматично.
    Я взагалі раджу ними не користуватись, тому що треба знати момент - коли їх використовувати biggrin . У Зубика ці "моменти" є, а у Лагоднюків - не має wacko . Задачі перед вами викладачі ставлять різні, бо різні предмети.
    Детальніше сформулюйте запитання, якщо соромитесь пишіть в ОП.
     
    gif_____Дата: Вівторок, 24.03.2009, 14:22 | Повідомлення # 11
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 15
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Хотілось би уточнити перелік тем які будуть винесені на модуль. Наскільки я знаю - ми ВИВЧИЛИ наступні теми:
    1.Опис та представлення даних
    2. Джерела даних для ГІС та їх типи
    3. Класифікація ГІС систем та БД
    4.Моделі просторивих даних
    5. Концептуальне моделювання
    6. Мова інфологічного моделювання
    7.Мова UML діаграм
    Я так розумію це всі теми будуть включені в модуль ?
     
    gif_____Дата: Вівторок, 24.03.2009, 15:04 | Повідомлення # 12
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 15
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Я вже сам знайшов: на цьому сайті в розділі для студентів розміщено лекції по вище наведених темах. Лекції в форматі PDF, для того щоб іх завантажити Натисніть сюди. Фаїл з паролем !!! Для отримання пароля пошіть Особисте Повідомлення ( мені або адміністраторові).Можливість відправляти ОП надається тільки зареєстрованим користувачам !!

    Повідомлення відредагував gif_____ - Вівторок, 24.03.2009, 15:09
     
    lagaoДата: Вівторок, 24.03.2009, 19:51 | Повідомлення # 13
    Admin
    Група: Адміністратори
    Повідомлень: 408
    Нагороди: 1
    Статус: Offline
    Quote (gif_____)
    Хотілось би уточнити перелік тем які будуть винесені на модуль.

    Дякую gif_____, за допомогу, але я ще уточню теми з того конспекту (Лекції в форматі PDF), які потрібно вивчити до ПЕРШОГО! модулю:
    1. ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ ПРО ГІС
    2. ДЖЕРЕЛА ДАНИХ ТА ЇХ ТИПИ
    3. ОПИС ТА ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДАНИХ
    4. БАЗА ДАНИХ ТА СИСТЕМА КЕРУВАННЯ БАЗАМИ ДАНИХ
    5. ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДАНИХ
    6. ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ РЕЛЯЦІЙНИХ БАЗ ДАНИХ
    7. ТОПОЛОГІЯ В ГІС
    8. СТВОРЕННЯ ТОПОЛОГІЧНИХ ЗВ’ЯЗКІВ

    І все. Далі буде...

     
    Takadatsu_HondaДата: Середа, 25.03.2009, 11:08 | Повідомлення # 14
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Ну правильно все до концептуального моделювання

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    NaMEleSsДата: Четвер, 26.03.2009, 12:40 | Повідомлення # 15
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 9
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    По ходу розробки бази даних у мене виникло питання, як перевести файл бази даних .mdb в файл .exe??????
    В неті потрібної інформації не знайшов!!!!!!!!!
     
    kapДата: П`ятниця, 03.04.2009, 22:11 | Повідомлення # 16
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (NaMEleSs)
    По ходу розробки бази даних у мене виникло питання, як перевести файл бази даних .mdb в файл .exe??????
    В неті потрібної інформації не знайшов!!!!!!!!!

    якщо це потрібно для запуску БД на компйутерах без ексесу - таке неможливо

     
    Takadatsu_HondaДата: Субота, 11.04.2009, 10:51 | Повідомлення # 17
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 54
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    HELP!: Як правильно в аксесі зробити поле зі списком, в якому можна вибрати дані і щоб ці дані впливали на форму, в якій це поле. (Наприклад, я вибираю зі списку річку і дані у формі про неї змінюються). Дякую

    Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
     
    fizorgДата: Понеділок, 13.04.2009, 16:57 | Повідомлення # 18
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (kap)
    Quote (NaMEleSs)
    По ходу розробки бази даних у мене виникло питання, як перевести файл бази даних .mdb в файл .exe??????
    В неті потрібної інформації не знайшов!!!!!!!!!

    якщо це потрібно для запуску БД на компйутерах без ексесу - таке неможливо

    Можна зробити екзешнік в делфі, який буде запускати БД.

    Додано (13.04.2009, 16:57)
    ---------------------------------------------

    Quote (Takadatsu_Honda)
    HELP!: Як правильно в аксесі зробити поле зі списком, в якому можна вибрати дані і щоб ці дані впливали на форму, в якій це поле. (Наприклад, я вибираю зі списку річку і дані у формі про неї змінюються). Дякую

    F1 specool


     
    kaphaciusДата: Понеділок, 13.04.2009, 18:36 | Повідомлення # 19
    Джура
    Група: Користувач
    Повідомлень: 1
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    ...

    Повідомлення відредагував kaphacius - Понеділок, 13.04.2009, 20:01
     
    kapДата: Понеділок, 13.04.2009, 20:02 | Повідомлення # 20
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (fizorg)
    Quote (kap)
    Quote (NaMEleSs)
    По ходу розробки бази даних у мене виникло питання, як перевести файл бази даних .mdb в файл .exe??????
    В неті потрібної інформації не знайшов!!!!!!!!!

    якщо це потрібно для запуску БД на компйутерах без ексесу - таке неможливо

    Можна зробити екзешнік в делфі, який буде запускати БД.

    якшо на машині не встановлено ексес - не запуститься нічого

     
    • Сторінка 1 з 7
    • 1
    • 2
    • 3
    • 6
    • 7
    • »
    Пошук: