Новини форуму
  • Просто так! (28)
  • Запитання до Адміністратора (59)
  • Геодезичний квест (5)
  • Геодезія 2-й курс (577)

  • Новини бібліотеки
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Картографічне моделювання. Лабораторна робота №11. (0)
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Вивчення та застосування гнучких класифікаторів. Лабораторна робота №9. (0)
    [01.05.2014][Геоінформаційний аналіз даних ДЗЗ]
    Аналіз основних компонент. Неконтрольована класифікація. Лабораторна робота №8. (0)

    Рейтинг сайтів
    [12.01.2013][Персональні сторінки]
    Геоінформаційне забезпечення зонінгу міста Рівне (0)
    [03.02.2011][Новини]
    Українська правда (0)
    [22.12.2011][Про геоінформатику]
    Організація ведення земельного кадастру з використанням матеріалів аерофотознімання (0)

    Теги сайту

    Навчально-інформаційний портал
    Олега Лагоднюка 

    Національний університет водного господарства та природокористування

    ПУБГ - Сторінка 2 - Можливо не зовсім те, що Ви очікуєте, але як запитали ...

    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 2 з 7
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 6
    • 7
    • »
    Модератор форуму: klieric, Benedukt  
    ПУБГ
    XRaySpiRtДата: Понеділок, 13.04.2009, 21:58 | Повідомлення # 21
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (kap)
    якшо на машині не встановлено ексес - не запуститься нічого

    Для цього скачуються і встановлюються Runtime-бібліотеки ексесу... і там далі без ексесу все робить... Вот... Детальніше в неті пошукайте..


     
    fizorgДата: Понеділок, 13.04.2009, 22:35 | Повідомлення # 22
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    kap,
    Quote (kap)
    Quote (fizorg)
    Quote (kap)
    Quote (NaMEleSs)
    По ходу розробки бази даних у мене виникло питання, як перевести файл бази даних .mdb в файл .exe??????
    В неті потрібної інформації не знайшов!!!!!!!!!

    якщо це потрібно для запуску БД на компйутерах без ексесу - таке неможливо

    Можна зробити екзешнік в делфі, який буде запускати БД.

    якшо на машині не встановлено ексес - не запуститься нічого

    Це і так понятно, я ж написав що екзешнік лише буде запускати БД
    deal


     
    XRaySpiRtДата: Вівторок, 14.04.2009, 19:46 | Повідомлення # 23
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (fizorg)
    Це і так понятно, я ж написав що екзешнік лише буде запускати БД

    biggrin а навіщо? Що самому важко два рази кляцнути курсором на файлі?


     
    fizorgДата: Вівторок, 14.04.2009, 20:34 | Повідомлення # 24
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (XRaySpiRt)
    biggrin а навіщо? Що самому важко два рази кляцнути курсором на файлі?

    wow


     
    kapДата: Середа, 15.04.2009, 21:42 | Повідомлення # 25
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (XRaySpiRt)
    Для цього скачуються і встановлюються Runtime-бібліотеки ексесу... і там далі без ексесу все робить... Вот... Детальніше в неті пошукайте..

    вся фішка в тому, що б на будь-якій машині запускалась бд. якщо треба щось встановлювати - це вже не будь-яка машина

    Повідомлення відредагував kap - Середа, 15.04.2009, 21:43
     
    XRaySpiRtДата: Четвер, 16.04.2009, 12:31 | Повідомлення # 26
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (kap)
    вся фішка в тому, що б на будь-якій машині запускалась бд. якщо треба щось встановлювати - це вже не будь-яка машина

    а краще - попитайте в програмістів. Бо можливо все.


     
    NaMEleSsДата: Четвер, 16.04.2009, 19:17 | Повідомлення # 27
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 9
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Fizorg mo}|{eIII oIIusatu xid vukonann9 cogo v delphi????
     
    kapДата: Четвер, 16.04.2009, 22:34 | Повідомлення # 28
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (NaMEleSs)
    Fizorg mo}|{eIII oIIusatu xid vukonann9 cogo v delphi????

    не може)

     
    fizorgДата: Вівторок, 21.04.2009, 18:03 | Повідомлення # 29
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    NaMEleSs,
    kap, може, він внас дуже умний tongue

    Додано (21.04.2009, 18:03)
    ---------------------------------------------

    Quote (NaMEleSs)
    Fizorg mo}|{eIII oIIusatu xid vukonann9 cogo v delphi????

    Є декілька варіантів, навіть без делфі, ось наприклад береш правою кнопкою миші Отправить-Робочий стол (создать ярлык), або правою кнопкою миші (ПКМ) Копировать і де потрібно вставляєш ярлик через туж праву кнопку))).

    Ну а якщо хочиш через делфі, мабуть лише для того щоб створити новий значок, то робимо так:
    1) File - New - Application
    2)View - Project Manager - Виділити Unit1 та натиснути Remove
    3)ПКМ по Project1.exe - View Source
    4)Вставляємо туди два рядочки програми:
    ShellExecute(Application.Handle, Pchar ('Open'),Pchar('.\(назва файлу з його розширенням або шлях до нього'),
    Pchar(''),'',SW_SHOWNORMAL);

    Вигляд програми:
    program Project1;

    uses
    Forms,
    Windows, ShellApi;

    {$R *.res}

    begin
    Application.Initialize;
    Application.Run;
    ShellExecute(Application.Handle, Pchar ('Open'),Pchar('.\База даних.mdb'),
    Pchar(''),'',SW_SHOWNORMAL);
    end.

    Якщо екзешнік буде не в корні, то треба вказувати повний шлях, наприклад:
    ShellExecute(Application.Handle, Pchar ('Open'),Pchar('D:\My_BD\База даних.mdb')


     
    XRaySpiRtДата: Четвер, 23.04.2009, 12:09 | Повідомлення # 30
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Почитайте може тут, або тут

     
    fizorgДата: Четвер, 23.04.2009, 15:34 | Повідомлення # 31
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline

    book


     
    XRaySpiRtДата: Четвер, 23.04.2009, 19:40 | Повідомлення # 32
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    fizorg, Крутий малюнок, а скажи як його все-таки зробити *.exe? Наприклад в мене 2 офіса встановлених. 2007 і 2003. І там нічого похожого нема.

     
    XRaySpiRtДата: Четвер, 23.04.2009, 19:42 | Повідомлення # 33
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline

    Це в 2003 офісі. А в 2007 взагалі нема такого нічого. Може я сліпий
    Прикріплення: 0940962.jpg (135.1 Kb)


     
    dotzentДата: Неділя, 03.05.2009, 01:31 | Повідомлення # 34
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 4
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (kap)
    якшо на машині не встановлено ексес - не запуститься нічого

    Маячня, якщо написати прогу під Windows, нехай то на Delphi, VB, C++, написати для проги інсталятор, у який включити необхідні компоненти (більшість із яких за замовчуванням входять у інсталку вінди), то навіть без встановленого офісу прога працюватиме!!!
    Перевірив на власному досвіді.


    разум без скверны чревоубожества
     
    kapДата: Понеділок, 04.05.2009, 19:01 | Повідомлення # 35
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (dotzent)
    Маячня, якщо написати прогу під Windows, нехай то на Delphi, VB, C++, написати для проги інсталятор, у який включити необхідні компоненти (більшість із яких за замовчуванням входять у інсталку вінди), то навіть без встановленого офісу прога працюватиме!!!
    Перевірив на власному досвіді.

    Інсталяція будь-чого для запуску БД - порушення правил експерименту

     
    XRaySpiRtДата: Понеділок, 04.05.2009, 19:32 | Повідомлення # 36
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (kap)
    Інсталяція будь-чого для запуску БД - порушення правил експерименту

    Ти що фільмів передивився? Який на... експеримент? Ми маємо повне право дописувати будь-що поверх. головне не змінювати вихідний код... Це є дозволено і не порушує нічиї права...
    dotzent, все нормально написав.


     
    XRaySpiRtДата: Понеділок, 04.05.2009, 19:51 | Повідомлення # 37
    Сотник
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 108
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    fizorg, якщо ти мені понизив рейтинг за те, що я тобі понизив... То я тобі понизив оправданно. І навіть не спалив те, що ти ніх... не знаєш як зробити *.exe... Ти ні за що мені рейтинг понижуєш... Ти пишеш: "Думати треба а не шукати, а це тобі за мій мінес, і це ти ставиш після того як я розпинався писати код екзешніка...? Негарно.". Ти розпинався писати код екзешніка? Ти написав код, який відкриває файл.. Тобто ти написав прогу, яка робить те саме, що натиснути два рази мишкою на файлі... І ти цим хвалишся? То ти нуб. А малювати в фотожопі кожен зможе...

     
    fizorgДата: Вівторок, 05.05.2009, 01:43 | Повідомлення # 38
    Чотар
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 68
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    XRaySpiRt, нуб ти, тому що до цих пір ти неміг зрозуміти що з mdb екзешніка ніколи незробиш... а код я написав як і мене просив NaMEleSs, а скрін я знайшов на одному із форумів, де куча таких людей почали шукати як це воно робиться, неподумавши що це неможливо smile .

     
    NaMEleSsДата: Вівторок, 05.05.2009, 10:37 | Повідомлення # 39
    Джура
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 9
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    smile

    Повідомлення відредагував NaMEleSs - Вівторок, 05.05.2009, 10:39
     
    kapДата: Вівторок, 05.05.2009, 11:11 | Повідомлення # 40
    Козак
    Група: Надійні люди
    Повідомлень: 31
    Нагороди: 0
    Статус: Offline
    Quote (XRaySpiRt)
    Ти що фільмів передивився? Який на... експеримент? Ми маємо повне право дописувати будь-що поверх. головне не змінювати вихідний код... Це є дозволено і не порушує нічиї права... dotzent, все нормально написав.

    сміюсь з того, шо ти пишеш. задача експерименту - запустити БД на чистій машині. будь-які встановлення чогось, рантайм-бібліотеки не підходять.

     
    • Сторінка 2 з 7
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 6
    • 7
    • »
    Пошук: