Просто новини
|
|
Takadatsu_Honda | Дата: Субота, 31.10.2009, 17:49 | Повідомлення # 21 |
Чотар
Група: Надійні люди
Статус: Offline
| Жесть
Деньги правЯт миром, и ТОТ прав, у кого их больше!!! :(
|
|
| |
lagao | Дата: Середа, 04.11.2009, 16:09 | Повідомлення # 22 |
Admin
Група: Адміністратори
| Оскільки грип наближається, можна сказати - оточує потрібно знати методи боротьби з ним. Пропоную до уваги статтю найвідомошого дитячого лікаря в Україні - Євгенія КОМАРОВСЬКОГО - про те, що діється в державі та як з цим боротись. Лікуємо грип (тисни тут) Не забуваємо про коментарі...
|
|
| |
Takadatsu_Honda | Дата: П`ятниця, 06.11.2009, 22:29 | Повідомлення # 23 |
Чотар
| Поступило повідомлення від старост, що карантин продовжено до 23.11. Підтвердіть або спростуйте повідомлення. Дякую
|
|
| |
Benedukt | Дата: Понеділок, 09.11.2009, 19:58 | Повідомлення # 24 |
Сотник
Група: Модератори
| Я думаю шо це все "фуфло". Гадаю шо цей вид грипу був давно і його просто афішували шоб бабла срубити або його створили штучно. Грип завжди убивав і буде убивати людей зі слабеим імунітетом а іменно цей грип проафіширували і розреркламували шо тіпа жахливий вірус срочно купуйте такіто-такіто ліки бо капец буде. І спеціально підвищують ціни на ліки і на продукти ( часник-55 грн/кг!!!) На простих людях піднімають серйозні гроші. Замість того шоб спасати народ знижувати ціни "вони" навпаки їх підвищують. Кароче кажучи самі друг друга душимо.
|
|
| |
Fenomen | Дата: Вівторок, 10.11.2009, 00:02 | Повідомлення # 25 |
Джура
| До речі на рахунок тахеометрів і бла-бла-бла: хто хоче той завжди спробує. Я і 3Та5, і Sokkia (до речі про який навіть ніхто не знає, що він є), і Trimble i GPS вивчив досить на високому рівні! До речі а чого в навч. програмі не має предмету який би дав можливість вивчити програмне забезпечення для обробки польових робіт??? А не "блін" приходять на роботу і починають освоювати Exel, граються там з цифрами по 3 дні! І не кажіть, що такого вже давно не має! Я на свої очі бачив коли з тахеометра переписували з дисплею дані в Exel! Я був ШОКОВАНИЙ О_о!!!!! Настільки все запущено!!!!!
|
|
| |
fizorg | Дата: Субота, 21.11.2009, 11:35 | Повідомлення # 26 |
Чотар
| У навчальних закладах ряду регіонів продовжено канікули Державна надзвичайна протиепідемічна комісія, враховуючи місцеву ситуацію з розвитком епідемічної загрози, ухвалила рішення про продовження канікул у навчальних закладах ряду регіонів України. Про це сьогодні заявив Перший віце-прем’єр-міністр, голова Державної комісії Олександр Турчинов. Зокрема, сказав він, канікули до кінця тижня будуть продовжені у декількох районах Вінницької і Дніпропетровської областей, в Ужгороді (Закарпатська область), у деяких районах Кіровоградської, Рівненської та Чернівецької областей. Матеріал за офіційним сайтом премєр міністра України (20 Лис 2009, 15:01)
|
|
| |
Takadatsu_Honda | Дата: Субота, 21.11.2009, 11:38 | Повідомлення # 27 |
Чотар
| ФІГНЯ. Новини Рівного On-Line 17:56 | 23 листопада відновлюється навчання у всіх освітньо-виховних закладах Рівного У понеділок, 23 листопада відновлюється навчання у всіх освітньо-виховних закладах Рівного. Так вирішила надзвичайна протиепідемічна комісія міськвиконкому. Медики кажуть, рівень захворюваності на грип та ГРВІ стабілізувався і почав знижуватися. За останній тиждень захворіло 2012 осіб, у тому числі 613 дітей. Показник — нижче епідемічного порогу. Разом із тим, скасування карантину не скасовує сан-епід-режиму, наголошують лікарі.
|
|
| |
fizorg | Дата: Субота, 21.11.2009, 11:43 | Повідомлення # 28 |
Чотар
| були розмови щодо продовження карантину до 25 числа, побачим...
|
|
| |
klieric | Дата: Субота, 21.11.2009, 13:53 | Повідомлення # 29 |
Осавул
| То коли ж нам на роботу 23 чи 25 ?
Repetitio est mater studiorum
|
|
| |
Takadatsu_Honda | Дата: Субота, 21.11.2009, 13:57 | Повідомлення # 30 |
Чотар
| Тут па ходу все таки 23, бо то тільки по деяких районах. А розклад змінився? Бо на оф сайті НУВГП сказано що змінився і шукати біля деканатів своїх факультетів. Проблема: ВОДНІК ЗАКРИТИЙ. Якщо хто знає новий розклад (якщо змінився) напишіть
|
|
| |
klieric | Дата: Субота, 16.01.2010, 13:26 | Повідомлення # 31 |
Осавул
| Розклад на весняний семестр 2009/2010
Повідомлення відредагував klieric - Субота, 16.01.2010, 13:27 |
|
| |
Benedukt | Дата: Субота, 16.01.2010, 16:53 | Повідомлення # 32 |
Сотник
| А ще точніше тута готовий свіженький в Xl форматі. Але я не розумію 1 го чому лекції з сучасних технологій розвитку є а практики нема?? П.С. я не проти =)
Повідомлення відредагував Benedukt - Субота, 16.01.2010, 16:54 |
|
| |
klieric | Дата: П`ятниця, 22.01.2010, 19:16 | Повідомлення # 33 |
Осавул
| Quote (Benedukt) Але я не розумію 1 го чому лекції з сучасних технологій розвитку є а практики нема?? Краще б не було ні одного, ні другого...всерівно сучасними технологіями там і не пахне, а ось фізикою добре воняє. P.S. Однією з причин мого подання документів на ФЗГ була відсутність екзамену з фізики, але не тут то було.
|
|
| |
Benedukt | Дата: П`ятниця, 22.01.2010, 20:34 | Повідомлення # 34 |
Сотник
| так так так САПР дае свое але до чого тута фізика і як казав Лебідь:" ваше основне завдання вивчити як записуеться інформація на диск". до перспектив розвитку?????? я взагалі не розумію навіщо нам всі ті електрони протони де тута логіка??? до чого воно взагалі????? Нам мають розказувати про новітні технології в сфері геодезії про супутники можливо про нові прилади високої точності але аж ніяк про фізику. Фізику нехай учать іноземномовці їм це пригодиться нав "ядрьоній фізиці". Може він ( Лебідь) шось попутав ??????7
|
|
| |
XRaySpiRt | Дата: Субота, 23.01.2010, 01:59 | Повідомлення # 35 |
Сотник
| Я б сказав би про цього Лебідя "щось хороше"... Радіаційну фізику ще досі багато хто не здав. Якийсь блін тупий залік, який не потрібен мабуть нікому... В мене особисто в заліковій трійок не було, все було б гуд, стипендія була б.... якби не цей Лебідь зі своєю фізикою.... А от яке він відношення має до перспектив розвитку галузі, то це взагалі не ясно. Часом взгалі "поражаюсь" з цього універа..
|
|
| |
Takadatsu_Honda | Дата: Субота, 23.01.2010, 11:54 | Повідомлення # 36 |
Чотар
| Предмет норм просто ставлення студентів не відповідає вимогам університету. Правда предмети є не супер, але скаржитись на фізику в тех універі - це не розумно
|
|
| |
Benedukt | Дата: Субота, 23.01.2010, 12:03 | Повідомлення # 37 |
Сотник
| мда бачу Лебідь мало кому подобаеться а на вид такий добрий веселий мужичьок. Quote (Takadatsu_Honda) Предмет норм просто ставлення студентів не відповідає вимогам університету предмет не відповідае своїй назві це все одно шо була геодезія в розкладі а вчили б теорію буддизму.
|
|
| |
Takadatsu_Honda | Дата: Субота, 23.01.2010, 12:07 | Повідомлення # 38 |
Чотар
| Так він шо у вас веде? фізику чи щось інше? Якщо фізику - то він норм веде, краще ніж деякі
|
|
| |
Benedukt | Дата: Субота, 23.01.2010, 12:36 | Повідомлення # 39 |
Сотник
| значіть так предмет називаеться перспектива розвитку галузі галузь - геодезія а він нам розказуе про електрони струм магніти і таке інше і каже шо основна ціль курсу вивчити процес запису інформації на диски і таке подібне . Висновок до чого тута геодезія тута попахуе інформатикою?????? http://uamaps.com/rovenskaya/rovnenskiy/kozlin/ горніть трошки вправо видно базу а також місце збору =)
Повідомлення відредагував Benedukt - Субота, 23.01.2010, 12:38 |
|
| |
Takadatsu_Honda | Дата: Субота, 23.01.2010, 12:38 | Повідомлення # 40 |
Чотар
| Тоді хз.
|
|
| |