Похід в кіноцентр "ЕРА"
|
|
fizorg | Дата: Субота, 26.09.2009, 17:33 | Повідомлення # 1 |
Чотар
Група: Надійні люди
Статус: Offline
| Організовується похід в Кіноцентр "ЕРА" на фільм "Пункт призначення 4 " у середу 30.09.2009 року (червоний зал). Ціна квитка становить всього 10 грн . Прохання відмічатися в темі та залишати свої думки про цей захід. Кошти потрібно здати до вівторка включно для Ольги Абрамович або мені. Також можна їх принести в 7 гуртожиток кім. 416 або 414
|
|
| |
klieric | Дата: Неділя, 27.09.2009, 00:35 | Повідомлення # 2 |
Осавул
Група: Модератори
| Якби ж кіно було б цікавіше Хоча може як стандартно: сходити на спецефекти майже даром Дякую за інфу,я подумаю
Repetitio est mater studiorum
|
|
| |
Yurius | Дата: Понеділок, 28.09.2009, 14:34 | Повідомлення # 3 |
Козак
| Сеанс на 18:25
|
|
| |
kap | Дата: Середа, 30.09.2009, 10:45 | Повідомлення # 4 |
Козак
| 3D не буде
|
|
| |
fizorg | Дата: Неділя, 04.10.2009, 21:34 | Повідомлення # 5 |
Чотар
| Фільм був не настільки хорошия як я чикав, я чикав більшого . Надалі буде теж організація в кіноцентр, приблизно через 2 тижні
|
|
| |
klieric | Дата: Неділя, 04.10.2009, 21:52 | Повідомлення # 6 |
Осавул
| хочу на "Gamer"
|
|
| |
Benedukt | Дата: П`ятниця, 09.10.2009, 20:43 | Повідомлення # 7 |
Сотник
| такого ідіотського кіна я ще не бачив. Б є всі рекорди!
|
|
| |
klieric | Дата: П`ятниця, 09.10.2009, 20:59 | Повідомлення # 8 |
Осавул
| Quote (Benedukt) такого ідіотського кіна я ще не бачив. Б є всі рекорди! НіНо, "Пункт призначення 4" це ще не вершина ідіотизму.
|
|
| |
Benedukt | Дата: П`ятниця, 09.10.2009, 21:50 | Повідомлення # 9 |
Сотник
| Якій пункт призначення???? я тобі про твого геймера кажу не йди на нього вона настільки тупе і безглузде шо я не знаю мабуть краще б тітаніка раз 20 подивився б
|
|
| |
klieric | Дата: Субота, 10.10.2009, 00:32 | Повідомлення # 10 |
Осавул
| Якщо кіно не бере касу, то не факт шо воно паскудне. Раз його піпл не хаває значить може бути щось нормальне.
|
|
| |
Benedukt | Дата: Понеділок, 26.10.2009, 21:13 | Повідомлення # 11 |
Сотник
| Капец я повністю зневірився в кіноіндустрії як нашій ( вже давно) так і зарубіжній. Випускають тупі безсмисленні фільми які подивившись півфільма можна сказати шо це повне г.... Мультікі тоже відстій повний ( майже всі) малюють всякіх уродів криворукіх ( прішельци против монстров). Ну от де той старий добрий мультік " крот і транзістор" або " капітошка"?????? Вопщем розпочався крах кіноіндустрії.( на мій погляд)
|
|
| |
kap | Дата: Понеділок, 26.10.2009, 23:08 | Повідомлення # 12 |
Козак
| Quote (Benedukt) Капец я повністю зневірився в кіноіндустрії як нашій ( вже давно) так і зарубіжній. Випускають тупі безсмисленні фільми які подивившись півфільма можна сказати шо це повне г.... Мультікі тоже відстій повний ( майже всі) малюють всякіх уродів криворукіх ( прішельци против монстров). Ну от де той старий добрий мультік " крот і транзістор" або " капітошка"?????? Вопщем розпочався крах кіноіндустрії.( на мій погляд) clover ем. ти ж не думаєш, шо всі нові фільми показують у кінотеатрах?
|
|
| |
XRaySpiRt | Дата: Вівторок, 27.10.2009, 01:48 | Повідомлення # 13 |
Сотник
| Ті фільми, що дуже рекламуються, то ті показують в кінотеатрах восновному і в них майже нема нічого толкового.... А багато толкових фільмів залишаються поза увагою... Багато дуже хороших фільмів. P.S. Хто читав А. П. Чехова "Палата №6", і кому це сподобалося - подивіться однойменний фільм. Часом корисно подумати над філософією життя... P.P.S. Для тих, хто любить тупі фільми за спецефекти і відсутність сюжету - прохання не дивитися. І тим, хто не вміє думати, також прохання не дивитись "Палату №6" і не матюкатися на мене, який я ......, що таку х...... порекомендував. Вот.
|
|
| |
fizorg | Дата: Вівторок, 27.10.2009, 11:18 | Повідомлення # 14 |
Чотар
| Що ви скажете на рахунок фільма "Пила 6 "? І чи варто на вашу думку організовувати похід в Кіноцентр "ЕРА" ? Для тих хто ще не бачив ролики до цього фільму, додаю
|
|
| |
klieric | Дата: Вівторок, 27.10.2009, 16:42 | Повідомлення # 15 |
Осавул
| Як то кажуть: "Всё хорошо к месту" Раз пила, два пила,... -нормально, але 6 (хоча фантазія у них ще та, 5 фільмів зняли...ще й загальний сюжет зберегли) . Скоро бразильський серіал знімуть. Пила - це не той фільм який вартий кінотеатру, для мене. Quote (Benedukt) Вопщем розпочався крах кіноіндустрії Це не крах, просто вони гадають, що чим більше всунуть спецефектів тим краще, а це не завжди так. Після десятка з’їдених еклерів, хочеться наїстися землі, а не встоптати ще одного. На "Сутінки. Сага. Новий місяць" треба організувати похід, там аншлаг буде. Можна буде чималу кількість пєдофок))
Повідомлення відредагував klieric - Вівторок, 27.10.2009, 16:56 |
|
| |
Benedukt | Дата: Субота, 21.11.2009, 19:23 | Повідомлення # 16 |
Сотник
| Дивився ролик, як завжди серія про пилку нормальна для тих хто дивився її з початку Додано (21.11.2009, 19:23) --------------------------------------------- НЕ в якому випадку не дивіться фільм 2012 ато лише змарнуете 1.5 часу свого життя
|
|
| |
klieric | Дата: Субота, 21.11.2009, 19:59 | Повідомлення # 17 |
Осавул
| Quote (Benedukt) змарнуете 1.5 часу свого життя дві з половиною години)) ти певно якусь обрізану версію дивився
|
|
| |
Benedukt | Дата: Субота, 21.11.2009, 20:11 | Повідомлення # 18 |
Сотник
| Немае різниці 1.5-2.5 фільм дішовка ну не попав на кнопку подумаеш..... актьори туфта постановка фільма туфта суть фільма туфта спецефекти туфта ........... П.С. я подивився аж 45 хвилин з мене хватило а про 2.5 години не варто навіть і говорити не зашо б його не дивився аж 2.5 години. Озік ти бачів цей фільм? якшо да то скажи шо ти про нього думаеш.
|
|
| |
klieric | Дата: Субота, 21.11.2009, 20:24 | Повідомлення # 19 |
Осавул
| Так, я бачив цей фільм. Ходив у кіно, а кінотеатр як відомо красить фільм...великий екран...об’ємний звук...навіть дєшовка у кінотеатрі крута. Але повернімося до 2012...бюджет 260 міліонів...трейлер крут...висновок: пішов у Кінопалац. Спецефекти дійсно на висоті, але остогидають...тому що одноманітні, про одне і те ж....сюжет бєка...є гумор, що додає певного інтересу. а загалом кіно фуфлове..."Війна світів" мені більше сподобалася...хоч фільми мають багато чого схожого...в останньому напруга триває протягом усього фільму, а в 2012 то вона зросте, то впаде, то взагалі під плінтус залізе. Quote (Benedukt) подивився аж 45 хвилин з мене хватило погана якість псує враження про фільм...переконався при перегляді "Костянтина"
Повідомлення відредагував klieric - Субота, 21.11.2009, 20:43 |
|
| |
kvant | Дата: Субота, 21.11.2009, 20:42 | Повідомлення # 20 |
Козак
| Quote (Benedukt) Немае різниці 1.5-2.5 фільм дішовка ну не попав на кнопку подумаеш..... актьори туфта постановка фільма туфта суть фільма туфта спецефекти туфта кгхм... ти не той фільм подивився: є їх 2: 1) 2012. Супернова - жалюгідна копія справжнього фільму 2012 ( з тупими спецефектами і малим бюджетом); 2)це прост о "2012" і кращих спецефктів, ніж в цьому фільмі , я ніде бачив.
|
|
| |