Навчально-інформаційний портал
Олега Лагоднюка 

Національний університет водного господарства та природокористування

Головна » 2013 » Квітень » 20 » Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Землеустрій та кадастр»
14:34
Вітаємо переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Землеустрій та кадастр»

16–18 квітня 2013 року в Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади серед студентів зі спеціальності «Землеустрій та кадастр».

В олімпіаді взяло участь 17 команд по 3 учасники в кожній від 16 вищих навчальних закладів аграрного та технічного профілю.

Випробування студентів проводилось за дисциплінами «Земельне право», «Земельний кадастр», «Землевпорядне проектування» та «Геодезія». Завдання містили теоретичну та практичну складові, в тому числі – і польові роботи.

За результатами випробувань I місце зайняла команда Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва, II місце виборола команда Львівського національного аграрного університету, а III почесне місце розділили команди від Національного гірничого університету (м. Дніпропетровськ) та від нашого вузу – Національного університету водного господарства та природокористування.

Честь нашого вузу на олімпіаді захищали студенти-магістри 5 курсу спеціальності «Землеустрій та кадастр» Луга Анна Вікторівна, Пешко Ірина Олегівна та Ярмолін Дмитро Васильович. Керівник команди – старший викладач кафедри землеустрою, геодезії та геоінформатики Швець Оксана Михайлівна.

Варто відмітити високий рівень організації олімпіади її господарями і висловити щиру подяку за теплий прийом факультету інженерів землевпорядкування Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва, деканом якого є кандидат економічних наук, доцент Князь Олександр Вікторович.

Вітаємо команду учасників з перемогою! Бажаємо творчих та наукових здобутків, а також перспективного кар’єрного росту.


Ст. викладач кафедри землеустрою, геодезії та геоінформатики Швець Оксана Михайлівна.


Фоторепортаж

  


 


 


               
 
 
 


Категорія: Новини | Переглядів: 861 | Додав: Sashko | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]