Навчально-інформаційний портал
Олега Лагоднюка 

Національний університет водного господарства та природокористування

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Новини з м. Донецьк
21:15
Новини з м. Донецьк
Студенти факультету землеустрою та геоінформатики серед переможців на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі «Геодезія»

Слова Корбутяка Василя Михайловича про те, що досвід, який здобувають наші студенти в майбутньому допоможе здобувати й призові місця на Всеукраїнських конкурсах, збулися навіть швидше, ніж ми сподівалися.

29 березня 2013 року  у Донецькому національному технічному університеті відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Геодезія».  У фіналі конкурсу взяли участь 11 студентів з вищих навчальних закладів України (Донецьк, Київ, Харків, Рівне, Одеса, Миколаїв, Львів, Суми).

Національний університет водного господарства та природокористування представляла студентка 5 курсу ГІСТ ФЗГ Шумило Тетяна Миколаївна. Науковий керівник - к.т.н., доцент кафедри землеустрою, геодезії та геоінформатики Лагоднюк Олег Анатолійович. За рішенням конкурсної комісії Шумило Т.М. нагороджена дипломом другого ступеня за роботу на тему «Геоінформаційне забезпечення зонінгу міста Рівне».


 

  


  


 






Переглядів: 1134 | Додав: Sashko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 friend  
1
Шумілкіна молодець!
Заслужила це лауреатство! А наш Олександр Євгенович? Вже мало що в роботі зі студентами відбувається без Великого Янчука. І цього разу його підтримка виявилася дуже доречною. 
Ну, і дякуємо конкурсній комісії за те, що оцінили рівень роботи, що ведеться протягом останніх двох років власне Тетяною, і вже далеко не перший рік - її керівником Олегом Лагоднюком.
До речі,  Яна Ярмолюк (локомотив, з яким можна потягнути багато :) ) також дуже посприяла цьому успіху, бо дівчата працювали, як в одній упряжці)).

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]