Навчально-інформаційний портал
Олега Лагоднюка 

Національний університет водного господарства та природокористування

Головна » 2013 » Червень » 21 » Нова закладка!
07:08
Нова закладка!
Студент 5-го курсу денної форми навчання спеціальності Геоінформаційні системи та технології (ГІСТ) Національного університету водного господарства та природокористування України  Андрійчук Роман Володимирович в рамках виконання дипломної роботи: "Геоінформаційне забезпечення студентського містечка Національного університету водного господарства та природокористування" за допомогою ГІС із плану студмістечка розробив 3D-модель та інтерактивну карту, що дає змогу не лише доступно та візуально краще відобразити місцевість, а також нести геопросторову інформацію про об'єкти: корпуси, аудиторії, інститути, кафедри. 


Хто не бачить :)
Закладка "СТУДМІСТЕЧКО" зліва.


Функціонал:

На зображенні тривимірної моделі студмістечка створено інтерактивні елементи, а саме: по карті можна пересуватись затиснувши ліву клавішу миші, при наведенні курсору на будівлю висвічується підказка з її назвою, навчальні корпуси є гіперпосиланнями, при натисканні на які відкривається сторінка з відповідною будівлею.

Сторінка  відповідного корпусу містить зображення будівлі та інформацію про його назву, адресу, навчально-наукові інститути, якщо такі є у корпусі, та кафедри. Саме зображення корпусу також інтерактивне – при наведенні на поверх з’являється підказка про номер поверху, клацнувши на який відкривається сторінка з його схемою. У позначенні аудиторій використано різні кольори. Виділення кольором означає, що аудиторія закріплена за певною кафедрою чи навчально-науковим інститутом. Зеленим кольором позначені кабінети обслуговуючого персоналу – диспетчерські навчально-наукових інститутів, червоним – кабінети дирекцій ННІ, синім – викладацькі кафедр, блакитним – кабінети завідувачів кафедр, жовтим – навчальні аудиторії закріплені за певною кафедрою, фіолетовим – приймальна комісія. При наведенні курсору на марковані аудиторії висвічується підказка з її призначенням та приналежністю. Також, якщо натиснути на деякі аудиторії, відкривається сторінка з їх круговою фотопанорамою (ця функція реалізована лише для навчальних аудиторій кафедри геодезії та геоінформатики й кафедри землеустрою та кадастру, моніторингу земель).

На закладці Навчально-наукові інститути створені сторінки для кожного інституту. Зокрема, на них міститься:
- контактна інформація: адреса, номер телефону, електронна адреса, посилання на офіційний сайт інституту, перелік кабінетів дирекції та диспетчерської ННІ (номери аудиторій є активними посиланнями, які відкривають сторінки з планами поверхів, де ці кабінети знаходяться), посилання на розклад занять;
- список кафедр навчально-наукового інституту;
- перелік випускових спеціальностей.

На закладці Кафедри розміщені списки кафедр, згруповані за інститутами до яких вони належать, перелік кабінетів викладацьких і завідувачів кафедр. Якщо натиснути на назві кафедри, то відкривається сторінка її офіційного сайту, якщо на номер аудиторії – сторінка з планом поверху, де вона знаходиться.  


Категорія: Новини | Переглядів: 1070 | Додав: lagao | Теги: Карта | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 5
5 Rouck  
0
Дуже корисна річ (і не тільки для першого курсу). Одне скромне питання: А де ж 7-й і 8-й гуртожитки?

4 elvie  
0
СУПЕР!!!!!!!! Дуже класно!

3 Наталі  
0
Але ж класно!!! МОЛОДЕЦЬ!!!

2 Benedukt  
0
Not bad

1 XRaySpiRt  
5
Але круто! Дуже круто!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]