Навчально-інформаційний портал
Олега Лагоднюка 

Національний університет водного господарства та природокористування

Головна » 2013 » Березень » 12 » Конкурс читців поезії Тараса Григоровича Шевченка
22:10
Конкурс читців поезії Тараса Григоровича Шевченка

11 березня 2013 року, в рамках Шевченківських днів, присвячених 199-ій річниці з Дня народження Великого Кобзаря, в актовій залі головного корпусу НУВГП відбувся конкурс читців поезії Т.Г. Шевченка, в якому взяли участь представники усіх підрозділів університету.














Для оцінки таланту читців було запрошено в журі завідувача кафедри українознавства, педагогіки і психології Малевич Л.Д., директора наукової бібліотеки Криву А.В., доцента кафедри прикладної математики Гладуна Л.В., голову студентського профкому студентів Шлапака В.Є., голову студентської ради НУВГП Соколюк О.Л. Головою журі був заслужений артист України Заворотній Олексій.

Участь у конкурсі взяли більше 50 осіб. Це були не тільки студенти НУВГП та коледжів-підрозділів, а й викладачі. Для підведення підсумків, читців було розділено на дві категорії – студенти та викладачі. Приємно, що в категорії студентів 2 місце зайняла представниця факультету землеустрою та геоінформатики - Горбачевська Вікторія, студентка групи ГКЗ-13, з чим її вітаємо!!!

   

Інформація взята із сайту НУВГП - http://nuwm.rv.ua/newspaper/news/nov895.html

Категорія: Новини | Переглядів: 1072 | Додав: Sashko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 lagao  
1
Чудова молода зміна для вивчення геодезіїї  admin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]