Навчально-інформаційний портал
Олега Лагоднюка 

Національний університет водного господарства та природокористування

Головна » 2011 » Серпень » 4 » Нарис про квест
16:17
Нарис про квест
Цього року під час проходження 2-ої навчальної практики у с. Хотин. Студенти ФЗГ мали можливість взяти участь у, першому в своєму роді, геодезичному квесті.
Він став чудовим доповненням другої геодезичної практики. Завдяки йому студенти мали змогу забути про їх буденні справи, такі як: тахеометрія, зрівноважування нівелірної мережі, знесення координат, оформлення звіту тощо і поринути у захоплюючу подорож з пошуку втрачених у минулому році пунктів. Щоб їх знайти студентам потрібно було застосувати здобуті знання не лише з геодезії, але й з ряду інших дисциплін. Участь у квесті приймали чотири бригади, їх очолили: Юлія Хвесик, Олег Міщук, Тарас Завадський та Ольга Токарець.
 






Студенти проявили неабияку спритність для розв’язку завдань квесту. Зі сторони можна було подумати, що їх щось вкусило. Шмигали туди-сюди, у пошуках правильної відповіді. Підбігали до журі і викрикували: «48»…«36»…«25,5». Незнаючи ні номер завдання, ні про що у ньому йдеться. Віддалися процесу цілком і повністю, так би мовити.
Одним із завдань було сказати номер моделі електричної плити, що стоїть на кухні. Її номер прописаний великими зеленими літерами спереду плити. Та спритних студентів це не зупинило і вони полізли в зад плити і знайшли там паспортні дані, їх же принесли і сказали: «Вибирайте!». Одна з учасниць незнаючи алфавіту, зателефонувала своїй мамі, вчительці української мови, щоб дізнатися якою по порядку йде та чи інша літера в алфавіті. І таких цікавих випадків під час виконання завдань квесту було чимало.
Найспритнішою у виконанні першої частини завдань виявилася бригада Тараса Завадського, через 10 хвилин після них прийшла бригада Хвесик Юлії, потім Олега Міщука і Ольги Токарець. Проте останнє завдання було найскладнішим і вимагало неабиякої точності та злагодженості дій при його виконанні. Потрібно було за відомими прямокутними координати відкопати закладений трофей. Першими це зробила бригада Юлії Хвесик.
Уже за 40 хвилин після видачі координат вони представили журі знайдений трофей. Другими була бригада Олега Міщука, третіми – Т. Завадського, четвертими – О. Токарець.
Підбиваючи підсумки, можна сказати, що квест пройшов успішно. Учасники та організатори залишилися задоволеними. Залишається сподіватися, що дане нововедення стане традицією і кожного року під час проходження другої геодезичної практики у селі Хотин ми будемо бачити веселі обличчя студентів, які за допомогою своїх знань і лопат шукатимуть завдання на квест.
Категорія: Новини | Переглядів: 1815 | Додав: klieric | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 8
8 Lolo  
0
You keep it up now, unedrstand? Really good to know.

7 Panica  
0
ахаха=)після того було гаряче...

6 Юля  
0
Дійсно,цікаво і весело було, хоча в останній момент ледь не відмовилась від участі biggrin Постараюсь приїхати ще й на наступний рік і не тільки на квест,а й на те, що буде після нього band booze

5 Just_do_it  
0
"в зад плити"© biggrin biggrin biggrin

4 Panica  
0
да Настя точно приїдем=)

3 Настюшка  
0
=))так,це було весело і дуже цікаво)
на наступний рік 100% приїдемо знову заряджатись позитивним настроєм але вже в гості до 2-го курсу)))
думаю вони проявлять ще більшу ініціативу до участі в квесті))

2 Panica  
0
ахаха=)

1 Benedukt  
2
Та спритних студентів це не зупинило і вони полізли в зад плити

Геніально)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]