Навчально-інформаційний портал
Олега Лагоднюка 

Національний університет водного господарства та природокористування

Головна » 2014 » Березень » 17 » Підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
19:47
Підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

За вже сталою традицією щорічно студенти навчально-наукового інституту агроекології та землеустрою приймають активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Авторів найкращих робіт запрошують на підсумкову конференцію для детального представлення результатів роботи.

Цього року науково-практична конференція «Актуальні проблеми географічної науки і освіти в Україні» (захист результатів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з географічних наук) відбулася 13-15 березня у Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича. До заключного етапу було відібрано 21 роботу, які  представляли на двох секціях – природно-географічній  та суспільно-географічній.

Національний університет водного господарства та природокористування представляв студент 5 курсу спеціальності «Геоінформаційні системи і технології» Довгалець Тарас Олександрович з доповіддю на тему «Геоінформаційне забезпечення експертної оцінки землі» (науковий керівник к.т.н., доц. кафедри геодезії та картографії Янчук Олександр Євгенович).








Категорія: Новини | Переглядів: 1369 | Додав: Sashko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]